Wykaz składników alergizujących
1. Mleko (łącznie z laktozą):
e zupa mleczna
e masło
e zupa obiadowa zabielana
e kawa na mleku
e budyń
e twaróg, ser żółty
e jogurt naturalny i owocowy
2. Zboża zawierające gluten:
e zupa mleczna
e zupa obiadowa
e pieczywo
e kawa na mleku
e sosy do obiadu
e mięso, ryba do obiadu
panierowane,klopsiki, pieczeń
e marchewka oprószana
3. Seler:
e zupa obiadowa
e sosy obiadowe
4. Jajka:
e zacierka na mleku
e kotlety w panierce, mięso
mielone (klopsiki), pieczeń
5. Ryby morskie
e danie obiadowe
6. Konserwant dwutlenek siarki
(siarczyny):
e produkty mięsne, wędliny
e warzywa i owoce
"ą G15
7. Soja:
e wędliny
e majonezy
e pieczywo
8. Musztarda (gorczyca)
e sos sałatkowy (przyprawa)
e surówki
9. Łubin
e dodatek do różnych gatunków
mąki
10. Orzechy - nie występują
w jadłospisie pacjentów szpitala
11. Orzeszki ziemne - nie występują
w jadłospisie pacjentów szpitala
12. Ziarna sezamu - nie występują
w jadłospisie pacjentów szpitala
13. Skorupiaki - nie występują
w jadłospisie pacjentów szpitala
14. Mięczaki - nie występują
w jadłospisie pacjentów szpitala
Wykaz składników alergizujących
1. Mleko (łącznie z laktozą):
e zupa mleczna
e masło
e zupa obiadowa zabielana
e kawa na mleku
e budyń
e twaróg, ser żółty
e jogurt naturalny i owocowy
2. Zboża zawierające gluten:
e zupa mleczna
e zupa obiadowa
e pieczywo
e kawa na mleku
e sosy do obiadu
e mięso, ryba do obiadu
panierowane,klopsiki, pieczeń
e marchewka oprószana
3. Seler:
e zupa obiadowa
e sosy obiadowe
4. Jajka:
e zacierka na mleku
e kotlety w panierce, mięso
mielone (klopsiki), pieczeń
5. Ryby morskie
e danie obiadowe
6. Konserwant dwutlenek siarki
(siarczyny):
e produkty mięsne, wędliny
e warzywa i owoce
7. Soja:
e wędliny
e majonezy
e pieczywo
8. Musztarda (gorczyca)
e sos sałatkowy (przyprawa)
e surówki
9. Łubin
e dodatek do różnych gatunków
mąki
10. Orzechy - nie występują
w jadłospisie pacjentów szpitala
11. Orzeszki ziemne - nie występują
w jadłospisie pacjentów szpitala
12. Ziarna sezamu - nie występują
w jadłospisie pacjentów szpitala
13. Skorupiaki - nie występują
w jadłospisie pacjentów szpitala
14. Mięczaki - nie występują
w jadłospisie pacjentów szpitala
FE
= :
o „ a. =
mi szc m z” a Fr spo "u = A= a.
mi WE : o - . "E
o = SE
7 E = _ O s o "e z i= - a - RA JE a a. | - - u a | I
; ; "p" o = z a i.” : : : . |.
a
|= ape: SE eski: maa zę ingtr Ania tkonn= npm i puki Aja Fa'! nędeniew acz sa "a IE - 482
: . al
; ||.|1..2 a... |
:
- u u
l „|
== mam a 5 3 A zam a a A 5 m MAE zam 5 mm i mma m Em
"EF
:
: - |
:.'=== mp im „—mi0 |:——m a m 11: „me A: ME | m mmm Jm ma mA a A AJ ma a mA aa
; : i z
Wykaz składników alergizujących
1. Mleko (łącznie z laktozą):
e zupa mleczna
e masło
e zupa obiadowa zabielana
e kawa na mleku
e budyń
e twaróg, ser żółty
e jogurt naturalny i owocowy
2. Zboża zawierające gluten:
e zupa mleczna
e zupa obiadowa
e pieczywo
e kawa na mleku
e sosy do obiadu
e mięso, ryba do obiadu
panierowane,klopsiki, pieczeń
e marchewka oprószana
3. Seler:
e zupa obiadowa
e sosy obiadowe
4. Jajka:
e zacierka na mleku
e kotlety w panierce, mięso
mielone (klopsiki), pieczeń
5. Ryby morskie
e danie obiadowe
6. Konserwant dwutlenek siarki
(siarczyny):
e produkty mięsne, wędliny
e warzywa i owoce
7. Soja:
e wędliny
e majonezy
e pieczywo
8. Musztarda (gorczyca)
e sos sałatkowy (przyprawa)
e surówki
9. Łubin
e dodatek do różnych gatunków
mąki
10. Orzechy - nie występują
w jadłospisie pacjentów szpitala
11. Orzeszki ziemne - nie występują
w jadłospisie pacjentów szpitala
12. Ziarna sezamu - nie występują
w jadłospisie pacjentów szpitala
13. Skorupiaki - nie występują
w jadłospisie pacjentów szpitala
14. Mięczaki - nie występują
w jadłospisie pacjentów szpitala
= "FE
i -
=
FI sg ug" i
1...
F - u ; z
=.
TAKI METEBER I — mę SPH | - =A= A ==
o 1 a u - a o =
F
ONO OR—N IL ==
m m M ym maa m m mu
r
z
i
| "a a,
„i s na i | - = na ai |= = n.:
« „l a: |_|” s
|" "aa e =. SE i
o o WL: na
POZ MA LSM AU LE
o <a roi z zę NE
zi rk nr kę
:
:
i
a. „ «ago s -
DE F_ |. i
a : : -
e: |. | |
is
:
-_
.
E
=
i
=
:
= =
=
=
:
i
u opo
i o s
-
i :
Ę
s
I |
a
=
=
:
i
m m mm mam su mam mia sm Rp ummmau | mu
FH -e —joTny NA
= a
i
i
= a J
u" z s. =q4. EF": p=..—x F —
- i = „- ;
- a" ; ; - :
<-- iiezęgona lae a.r unz4
, =—==— = ml m 0 m am 1: | mspEmma m >
Wykaz produktów
i ich skład
w podawanych
jadłospisach
. —JLEp I
uu. ip = 1 LEJ |--II _
: : s
. "| o =
[pH E -
=
==
IĘ-=LI- Fri TE HHD
Rn z "hot
| Gugedl- | kotle
HEH] JAA Zac |
FLS EPP ih
| bot uh ud |
| lu > ć s.
EB kł <0jl
KJ |
wokulEGę
—
„RJ
A |--I
I
f +
l
|——— 0]
w esyddl
aty Jaaa CECHĘ
| Śmietenice tyb, ja ba
oboeut" ab SM kt |
EA PSESE ( f
Ni: PREM h
1 | ł | |
i | ; , | |
—-—1—11_
—— 1]
LL]
"Muoitytd | ez]
Paiei du | EE | | UR: al |
———————L—__ |
|
| | | + + |
© JOELA 2 buocząj BASO
iz Gu blo. BEE
"(eu vb Oy | Edi |
DE] FAJ EE HE]
T EF. | pelen HE RR Mao JOLA, ME p |
| TA SEI |_| e
|
|
+
CEE a. eleni MaswEBE
a: 7 płat wej
mie ob pry OO
Pt zakk ae: (UO j żĄotyU ) nuilkki ,
ZMS | alawok Hod. BEER ) cebule |
GAR ul oł |
kolo Qy
A AM
of yi
ME ulle Be
EF [KU (aut:
stutkcuć Al
A
wleftow
a qe wróblowe. 2 lulu,
| kc "cuadllule ||
Ast Anuociy || | |
dubłeuie podeńzonena, Um
bulkuw koiłent Fyabbacyki
lmplie poet. EB
| yt gle połrć czo proialo
| ti Greg w, Mine
Enea: ką RB iebulo
AWA | | |
BERANE 0 aiolo | p Eldb. czezojyie E | | | | -|
sf holUB) | madonnin| ||
(late | Pako: lon
1 ł | +
| | |
7 | GC bu | bę
--| Mle wie —- KE"
| i 2 jogol. |
l LE lnu | PA
© woo || potezt.
R kaj Muiltuy kodłeać móelot.
] | ł | + | | | | [ | | | TE
|] | -—— | | | -STWEJEZEŚ
|= j | | | ||-FOF>
EEEE speech ACH ||
LIL LI ASH HH WESNCZOWE
PPPITĄ PĄEDE ISTOT R PAN -
ł | | |
= — dw
ż j
T
| KLAS.) iJ-kK kika ET --—
RZE 4 ob
dh pa
Wł | | 2.
-———-—-k=PEEM fb I"Tahula | |
|| uglt | ia =
j | F>TE"UV7] - =
l=__I | |-|
| |
| ju
| | | |
Haga zał | Koba
MM alko
| kowceutw.. md 28, | I EH]
| Js PRE wej: buda
REJ b a
FH |
ena j pia |
A l tdi moll, Gkul0 mó.
>
z U . | | :
|| t | h | | j | |
o "| _— — | 177] h |
| | | | |> |- | | |
4 sk : zje | j j s i ESS l j |_=* rk
r z |= J r — - — | i - E > ]
i Lj J -—- > e=| | z |
( * : 09 m A > 1-4 ji p r
O 2 APE 7 ł - , =
L | ALA - | zag J > | LĄ
? 1 = i
aQT" : | 1 | I T
ł f r "3 jGa A JC" ] | < = | (
| ! l " Ę 4 | |
5
A O) 1
S a
zal) __4de El]
, p” 0 |
|- | T2| Ga”
—Ą EL L-
I gi: |
AEO r 4
z 15 R Et
= dg. oł — |
Z
6
ih ka |
HL EH
4
|||
= —T=F
== +4
Kok |
| NL Rs 1
|
LEE
——-——
EEE
Ja. ]_ |_ - RE
||
|
x
WEETF"T "WA
-—————-
DAS
Tr-T
|— Tr |
EEEE
R
|
j | | |
= T
|
|_|
A aa LaOCIidh fa
wade: (dżęiią,. th. iadiek db
koja M łu 4 pó | WZDZDZA
H -ludlcuicii A taa LL]
a. kt LEE
PE zer Ba EEEE
RAI
BH EHF
h A ho dlo. zagiek prosba
U Pra | tebul0 SUE: | |
HEH Hapletda-tdd kła
| | | ——— ] AT misiu 4 |
| | ——11
i jr jop , z
| i |
z |. | a l
"EE "A" f" | TEST R ===" j ji |
| 1 | | pom | | | |
| =) c=" | 1 |" [= | | |
| | ( 28 | NF) | | LH J | J |
Pabla. FASO | |
| j | |
| _|
aaa [3 7” p prio Eh EEE
PH R
M sj
Og , Dogi(l (omloe. |
ód (| ero | yno ir MQLUKCJ
„cy | JR (abu mil z
AAU Li || bauskątia udp
a TE
u part LE
buk z | |
lodoplu
GlittvonE U
apo
R MÓŻ_Hdll
Ix4nk K ochę, toll pronuloei.|
| |ST my (zĄKO je aw,
| UKE POL abliało iwżl
kute” LE
dowe
| | [= T I ==
| | | J | i
|
J |
koni Lep EE EEEREA
Fasay ER
0 odbje. BRP TT] m
e RERENESE
|
| | Wt | -Jeśl ok | | |
| | | | | | | |
KRENNEZESNENNEM ER
7 ł sj]
re) --
AA |diE1 sł |
cN= i —N
SENE
) FAN y, at )
- LARP I U)
RY - I " NN
BE Su Te: q )
FA LR 8
AN JS J J
Sv) i ? = R n
Je* S5 5 |
9 7 "IX |
ZIPCA
/
21 4
7
AL"
)
i
d
/]
j L (. 4
ELI |
ZAAL ECGQL
EDO, Ą 4)
(>
U
W
A
—--
(eż. |
c
-— = =
==
L-Pah Ta
| J |
|
kah o tTA |
F
zi
+—
>
—-
| Cebule
"| luśum
5 A” sz, |h „=="T
| j ł |
iu
PPE
AC) da |
bbtich.
- | bye obynony || kb
SEROCAGZCKŹ ppl ta KE
PM Aude b RB
| FP mJ ZEK
ZZASU20
KETELE =]
"state > | du
opie a
colefe 26
siwekenp |
KLATA |
| "== =2/ |
== ES -_=| |
| | AL
kosESSE=O >> a "aS"
| | k ASIEK |
| |sEx JOJ |
| kdzd
|=] =AG=|--|=8] | |
| ai | |
LL RlahSka los |
EL FSE | El kr
Lol oSA | - LOBOS |
| ri LI TELE | — |
E | |< | BMS!
| —---- -——— FT"
| [>lFdl FJ | kdl | LEELE
| |>| =] | | | Luhal
m e | | | | | |
E | J
ME dz EL Pa
| Greg | KIA FAN
| F | | | NE | | | |
|-|=] NONE KELLILEL NI |
| R" LLL lr._l_ alLE leza |
| ETsesd NW FILL]
| Er" || F=Toak 7]
JE 5
"Ah
ą/]
/
Q
AA
—K Łe DLLLL
]
7
KET
| z
BON
PSB WĘ
SKŃ cz FR
13
KV 4
jĄ A
i j a
4: 1 Lg
A
i
J
„ijk
FLV