P. Dussmann
ul. Westerplatte 1/11, 05-091, Ząbki
Jadłospisy tygodniowe za okres od dnia 2019-09-21 do dnia 2019-09-30 KUCHNIA GŁÓ!
Dzień | Dleta Śniadanie Obiad. Podwieczorek Kolacja SUMA
5 ane na mleku 270ml (MLE, | Zupa koperkowa 350 mi (MLE, GLU) | Banan 1 szt Pieczywo mieszane 120 g (GLU) Energia 241 kcal
ś 1 Gulasz wieprzowy lekkostawny 200g | CylrynaSg Masło 10g (MLE) Białko ogółem 81 g
Ę | Pieczywo mieszane 120 g (GŁU) (GLU, MWP) Paszlet domowy 80 g (GLU, JAJ, HWP) | Tłuszcz 60 g
ię | Masło 109 (MLE) (asza pęczak 160 g Sałala 10 9 Węglowodany ogółem 344 g
A | Szynka drobiowa 50 g (GLU) Dynia golowana 120 (GL Rzodkiewka 40 9
© | Ogórek40g Kompot porzeczkowy 250 mi Herbata f szł
= | Sałata 10g Cukier 109
© | Herbata | szt Gytyna5 9
a g | Cukier10g
8 ui | Cytynaśg
| 8
3|8
z
8 | = | Płakiowsiane namieku 270ml (MLE, Zupa koperkoalekkostrama 350ml | Bsnan is Bukka wrocławska 120 g (GLU) Energia 2187 kcal
8 | E |GLU) (eli) Cytyna Sg Mask 109 LE) Białko ogółem 8 g
8 | © | Bukawrocayska120g (GLU) ulasz wieprzowy lekkostranny 200 g Twarożek80 g (MLE) Tłuszcz 62 9
5 | Masło 10g (ALE) (GLU, WP) Pomidor 40 g Węglowodany ogółem 349 g
© | Szynkadrobiowa 509 (GŁU) Żiemniaki 170 g Sałata 109
;Ę | Pomidor40g Dynia gotówana 120 g (GŁU) Herbata 1 szt
= | Sałala 109 Kompol porzeczkówy 250 ml Cukier 10 9
Z |Hetbala fs Gylyna5 g
5 Cukier 109
5 | mase
Ń
8
S _ | Zaderka na mleku270 ml (MLE, GLU) | Zupaneapolitanka 350 mi (ALE, GLU) | Koktajl jogurtowo-lnuskawkowy 200ml | Pieczywo mieszane 120 g (GLU) Energia 2084 kcal
5 Pieczyyio mieszane 120 g (et W). | kurzakwwceśd 0 g(GLU, JAJ) (ULE) W Maso 10. (ULE) Bialko ogółem 68 g
= | Masło 109 (MLI Ziemniakij709 | jna5g Pieczeń rzymska 60 g (GLU, JAJ, MWP) | Tuszczó8 g
5 | Szynkowa50g (GLU, MWP) Brokudy 120 g (GLU) Papyka tg Węglowodany ogółem 314 g
A | Pomidor409 Kompot porzeczkośy 250 ml Sałata 10 g
£ |Sałaatog Herbata 1 szt
= |Herbata t szt Cukier 10g
£ | Cukiertog Gytyna5 g
s | 5 |Ońynasg
A w
BIN
ż| 8
g = _ | Zacierka na misku 270 mi (MLE, GŁU) | Zupa grysikowa.350 mi (GLU) Koktajl jogurtowo-truskawkowy 200 mi _ | Bułka wrocławska 120 g (GLU) Energia 2150 kcal
8 | E | Bukawrocławska 1200 (GLU) Udziec z kurczaka gotowany 50 g (ULE) Masło 109 (ALE) Blalko ogółem 79 g
Ę Ę Masło 10g (MLE). Ziemniaki 170.9 Gylyna5 g Pieczeń rzymska 60 g (GLU, JAJ, MW) | Tłuszcz 67 g
R Szynkowa 50 g (GLU, MWP) Sos potrawkowy 60 g (GLU) Herbata 1 szt Węglowodany ogółem 326 g
© | Pomiłor40g Brokuły 120.9 (GLU) Cukier 109
| Sałala t0g Kompot porzeczkowy 250 ml Cylyna5 g
= |Herbata | szt Pomidor 40 g
= | Gukertog Sałata 10 g
e |Cyiyns5g
5
i
N
B
Wydruk z programu MAPI JADŁOSPIS 2 www.mapi.com.pl
Formularz: Jadlospis_Tygodniowy__posii
_.w_kolumnach.fr3
Własność (..). Wszolkio prawa zaśtizożono
Data i godzina wydruku: 2019-09-19 08:58:17 strona 1 26
P. Dussmann
ul. Westerplatte 1/11, 05-091, Ząbki
Jadłospisy tygodniowe za okres od dnia 2019-09-21 do dnia 2019-09-30 KUCHNIA GŁÓ!
Dzień | Dlata Śniadanie Obiad Podwieczorek Kolacja SUMA
Z | Płatki jęczmienne namieku 270ml Zupa szpinakowa 360 mi (MLE, GLU) | Jogurtowocowy 1 szt(KALE, GL Pieczywo mieszane 120g (GL Energia 2145 kcal
5 | (LE) Schab płoczony zo Śiką ED g (GL Cytryna Sg h Masło 10 g (MLE) SIA) Bialko ogółem 84 g
= | Pieczywo mieszane 120g (GŁU) HWP) Pasa z kurczaka wędzonego z serem80 | Tłuszcz 64 g
5 | Masło 109 (MLE) So jrzynowy 60 (GLU) g(GLU, JAJ, SEL) Węglowodany ogółem 308 g
A | Szynkawieprzowa60g (GLU, MWP) | Ziemniaki 160g Papryka 409
2 | Herbala 1 szt Mizeria z jogurtem 120g (ALE) Herbata 1 szt
= | Oukier10g Kompo! porzeczkowy 250 ml Cukier 109
„ | 8 | oynasg Cylryna 59
ż | 5 | Ogórekkiszonyś0g Sałala 109
3 | 5 | Sałala109
Ż|Ń
8 |8
8 | 5 | Płakijęczmienne namieku270mi Zupa szpinekonatekosana 60ml | ogutootony 1 szt(ALE, GLU) Bulka wrocławska 120g (GLU) Energia 2201 kcal
8 | 5 |WLE) (GLU) Cytyna5g Masło 10g (MLE) Bialko ogółem 84 g
ś | E | Bukawrocawska 120g (GLU) ab pieczony w warzywach 60 g Polędwica sopocka 60 g (GŁU, MMWP) | Tłuszcz (09
8 | 5 | Masło109(HLE) (GLU, KWP) Pomidor 40 9 Węglowodany ogółem 313 g
© | Szynkawieprzowa 50g (GLU, MWP) 60 g (GLU) Herbata 1 szt
; | Herbata 1 szt 0 Cukier 10
= | Oukier10g Bukiet warzyw(marchew, brokuj, kalafior) Cytryna 59
Z |Oytyna5g 420 g (GLU) Sałata 109
© | Pomidor40g Kompot porzeczkowy 250 ml
Ś | Salla 10g
i
8
= | Kasza manna na mieku 270 mi (LE, Zupa kepuśriek360 m1 (GLU, AP) | Jabko t szt Pieczywo mieszane 120 g (GLU) Energia 2184 kcal
Ś |GLU) Biika wieprzowa 50 g (GLU, MW) Cylryna5g Nasło 10 g (HLE) Białko ogółem 79 9
Z | Pieczywo mieszane 120g (GLU) Kasza pęczak 160g Twarożek 80 g (ALE) Tłuszcz 1 g
5 | Masło 109 (MLE) Kalafor 120 g (GLU) Dżem 309 Węglowodany ogółem 322 g
8 | Szynka konserwowa 50 g (GLU, MWP) | Kompot porzeczkowy 250 ml Sałata 109
£ | Pomidor40g Rzodkiewka 40g
= | Sałata 10g Herbata 1 szt
© |Herbata 1 szl Cukier 109
„| 5 | owiertog Oyryna5g
Ś | Bi | Cytynasg
8
3
8 | = | Kaszamennanamieku270mi(MLE, | Zupaz zielonego groszku lekkostrawna | Jabłko pieczone 1 szt Bułka wrocawska 120 g (GLU) Energia 2240 kcal
8 | E |GLU) 350 mi (GLU) CylynaSg Masło f0g (LED Bialko ogółem 80 g
8 Bułka wrocławska 120 g (GLU) Bitka wieprzowa lekkostrawna 50 g Twarożek80 g (HLE) Tłuszcz 67 g
Hasło 10g (MLE) (GLU, HWP) Dżem 309 Węglowodany ogółem 351 g
Szynka konsertowa 50 g (GLU, HWP) | $os polrawkowy 60 g (GLU) Pomidor 40 g
$ | Pomidor40g nieki 170g Sałała 109
= | Sałała10g Kalafior 120g (GLU) Herbata 1 szt
= |Hebala szt Kompot porzeszkowy 250 ml Cukier 109
£ | Cukiertog Cytryna 5g
$ | omnasg
8
Wydruk z programu MAP| JADŁOSPIS 2 www.mapi.com.pl Własność (...). Wszelkie prawa zastrzeżone Data i godzina wydruku: 2019-09-19 08:58:17 sirona 226
Formularz: Jadlospis_Tygodniowy._posilki_w__kolumnach.fr3
P. Dussmamn
ul. Westerplatte 1/11, 05-091, Ząbki
Jadłospisy tygodniowe za okres od dnia 2019-09-21 do dnia 2019-09-30 KUCHNIA GŁÓ!
Dzień | Dleta Śniadanie Obiad Podwieczorek Kolacja SUMA
= | Kaszakukurydziananamieku270m| | Barszcz ukrański350mi(WLE, GLU, | Chrupki kukurydziane 159 Pieczywo mieszane 120 g (GŁU) Energia 2024 kcal
Ś | (ULE) STR) Cyltyna5g Masło 10 g (MALE) Bialko ogółem 84 g
Ę | Pieczywo mieszane 120g (GLU) Flet z kurczaka w sosie Pasta jajeczna 80 g (JAJ) Tłuszcz 559
i | Masło 10g (MILE) pomarańczowym 150 g (MLE, GLU, Rzodkiewka 40 g Węglowodany ogółem 310 g
A | Szynkadrobiowa50 g (GLU) G0f Herbala i szl
£ | Papryka40g Ryż 1609 Cukier 10
= | Herbata 1szt Sałata 309 Cytyna5 g
£ | oukier10g Sos jogurtówy 15 g (MLE) Sałata 109
5 | ynasg Kompot porzeczkowy 250 ml
s | Ś | Saaaf0g
5 NR
z |B
$ | £ | Kaszakukuydziananamieku270mi | Zupazdynilekkostawna 350 ml(GLU) | Chrupki kukurydziane 159 Buika wrocławska 120 g (GLU) Energia 2002 kcal
ś | E | We Filet z kurczaka w sosie Cytyna5g Masło 109 (MLE) Bik ogdem 705
8 | 5 | Bukawrocawska 120g (GLU) pomarańczowym lekki 160 g (MLE, Pasta jejeczna lekkostravma80 g (JAJ) | Tłuszcz57 g
żę | Masło 109 (MLE) GLI Pomidor 40 g Węglowodany ogółem 308 g
8 Śzkadjobiowa 50 g (6LU) Ryż 009, Herbata 1 szl
$ |Saaat0g farchewka gotowana 120 g (GLU) Cukier 109
= | Pomidor40g Kompot porzeczkowy 250 mi Cytyna5g
5 |Heńbala tszt Sałala 109
© |ciertog
$ | ynaśg
N
8
=_ | Zaderkanamieku270mi(MLE GLU) | Zupa brokułowa zlanymikluskami350 | Serek homogenizowany 1 szt((4LE, | Pieczywo mieszane 120g (GLU) Energia 2370 kcal
Ś | Pieczywo mieszane 120 g (GLU) mi (MLE, GLU, JA. GLU) Mast [0 (ILE) Białko ogółem 88 g
= | Masło 10g (MLE) Pulpet wieprzowy 80 g (GLU, JAJ, Cylyna5g Parówki odiluszczone 2 szt (GLU, MWP) | Tłuszcz B9 9
ię | Ogonówka 50 g (GLU, MWP) HV) Ketchup 209 Węglowodany ogółem 308 g
A | Ogórek409 Ziemnieki 1409 Pomidor 40
2 |Herbala fszt Sos porowo-Śmieanowy 60 g (KALE, Sałata 109
5 GiynaBy Buraki 120.9 (GLU) Gilłeriog o
ja5 9 uraczki gotowane ukier 109
5 Ś | Sałała10g Kompot arocoky 260 Cyltyna 5 g
ó
śL8
$ | = | zaderkanamieku270mi(KLE, GLU) | Zupa brokulowazlenymikluskami lekka | Serek homogenizowany 1 szt(MLE, | Butkawrocawska 120g (GLU) Energia 2343 kcal
2 | E_ | Bukaynocławska120g (GLU) 350 mi (GLU, JAJ) GLU) Masło 10.g (ALE) Białko ogółem 106 g
Ś Masło 10g (MLE) Pulpet wieprzowy 80 g (GLU, JAJ, Cylyna5g Mio peczon psie (schab)sg | Tuszczóżą
R Ogonówka 50 g (GLU, HW) Mi (P) Węglowodany ogółem 311 g
© | Pomidor40g Sos pletruszkowy 60 g (GLU) omidor 40 g
Ę | Sałata 109 Ziemniaki 160 Sałata 109
4 | Herbata 1 szł Buraczki gotowane 120.g (GŁU) Herbata | szt
5 | Gukertog Kompot owocowy 260 rl Cukier 10 9
ś Gytyna5 g Oytryna5 g
lu
8
Wydruk z programu HAPI JADŁOSPIS 2 www.mapi.com.pl
Formularz: Jadlospis_Tygodniowy_posilki_w_kolumnach.fr3
Własność (..). Wozolkio prawa zastrzożono
Data I godzina wydruku: 2019-09-19 08:58:17 strona 326
P. Dussmann
ul. Westerplatte 1/11, 05-091, Ząbki
Jadłospisy tygodniowe za okres od dnia 2019-09-21 do dnia 2019-09-30 KUCHNIA GŁÓ!
Dzień | Dleta Śniadanie Obiad Podwieczorek Kolacja SUMA
S | Płakiowsiane na mleku 270ml(MLE, | Zupaze świeżych ogórków 350ml Kisiel 250 ml Pieczywo mieszane 120 g (GLU) Energia 2142 kcal
5 |eu (MLE, GLU) Cytryna 59 Masło 10 g (KLEJ 0 ogóło 60 9
= | Pieczywo mieszane 120g (GŁU) Knedle 220 g Ser żólty 50 g (MLE) Tłuszcz 61 g
g | Mast IogliLE) Ius Jogurtowo- ruskawkowy 100 g Sałata 10 9 Węglowodany ogółem 336 g
8 | Polędrica sopocka 50 g(GLU, MWP) | (MLE) Ogórek kiszony 40 g
A | Pomidor40g Kompot owocowy 250 m! Herbala 1 szt
= | Sałata 0g Cukier 10g
© |Hetbala 1 szt Cytryna Sg
„| 5 | Cuieriog
5 | ś |óyna5o
| 3
$ | 5 | Płakiowsiane namieku270mi(MLE, | Zupapomidorowaz makaronem Kisiel 250 ml julka wrocławska 120 g (GLU) Energia 2098 kcal
s | E |GLu lekkostrawna 350 ml (GLU) Cylryna 5g asło 10g (MLE) Białko ogółem 59 g
R | © | Bukawrodawska 120g (GLU) Knedle 220g Szynka wieprzowa 50 g (GLU, MWP) | uszczóż9
5 | Masło 109 (MLE) IMus jogurtowo- ruskawkowy 100 g Herbata f szt Węglowodany ogółem 334 g
© | Polędwica sopocka50g(GLU, MWP) | (MLE) Cukier 10g
; | Pomidor40g Kompot owocowy 250 ml Gytyna 5 g
z | Sałata (09 Pomidor 40 g
5 |Herbata 1szt Sałata 10 g
>
Ę
i
5
S_ | Pieczywo mieszane 120g (GLI Zupa kalafiorowa 350 ml (MLE, GLU) | Wafe ryżowe 2 szt Pieczywo mieszane 120 g (GLI Energia 2150 kcal
Ś | Masło 10g(HLE) " Szynka pieczona 50 g(GLU, WP) | Cylyna5g Masło 10/g (HLE) e Bialko ogółem 86 9
Z | Kiełbasa żywiecka50g Sos pomidorowy 60 5, Pasła twarogowo - lososiowa z Tłszcz 71 g
| popmkadóg Kasza jęczmienna 160g (GLU) koperkiem 80 g (MLE, RYB) Węglowodany ogółem 305 g
A | Sałata 10g Brokuły 120 g (GL. Pomidor 40 g
2 |Herbala 1szt Kompot owocowy 250 mi Herbata 1 szt
= | Oukier10g Cukier 109
Ś | Oytyna5g Cytryna 5 g
s | Ś | Meko 270ml (LE) Sałata 109
8 | 65 | Płatdkukuydziane 309
$|8
8
3 | £ | Bukawrocawska 120g (GLU) Zupa kalefiorówa lekkostrawna 350ml | Wafe ryżowe 2 szt Energia 2211 kcal
8 | E | Masło 10g(MŁE) (GLU) Cylyna 5 g Białko ogółem 84 g
B | © | Kiebasażwieckaśog Szynka pieczona 50 g (GLU, KWP) Tłuszcz 76 9
śz | Pomidor40g Kasza jęczmienna 160 g (GLU) Węglowodany ogółem 315 g
Ś | Sałata 10g Sos pomidorowy 60 g (GLU)
; | Herbala 1 szt Brokuły 120g (GŁU)
3 | Cukiert0g Kompot owocowy 250 mi
= | Oytynaśg
€ | Mieko 270 mi (MLE)
S | Płakikukurydziane 309
i
8
Wydruk z programu MAPI JADŁOSPIS 2 www.mapi.com.pl
Formul
Jadlospis_Tygodniowy_posilki_w_kolumnach.fr3
Własność (...). Wszolkie prawa zastrzężone
Data i godzina wydruku: 2019-09-19 08:58:17 sirona 4 z6
P. Dussmann
ul. Westerplatte 1/11, 05-091, Ząbki
Jadłospisy tygodniowe za okres od dnia 2019-09-21 do dnia 2019-09-30 KUCHNIA GŁÓ!
Formularz; Jadlospis_Tygodniowy__posilki_w_kolumnach.fr3
Dzień | Dieta Śniadanie Obiad Podwieczorek Kolacja SUMA
S | Pieczywo mieszane 120g (GLU) Zupa krupnik 350 ml (GLU) Ciasto maślane 60 9 Pieczywo mieszane 120 g (GLU) Energia 2109 kcal
6 | Masło 109 (HLE) Kolet z indyka 80 g (GLU, JAJ) Cytryna 59 Maso 109 (ALE) Bialko ogółem 73 9
Ę | Szynkawieprzowa50g(GLU WP) | Ziemniaki 160g Paprykarz80 g (RYB) Tuszcz59 g
Ż | Rzodkiewka 40g Szpinak 120 g (GLU) Mus jabkkowy 20 Węglowodany ogółem 334 g
A | Sałala 109 Kompot porzeczkowy 250 mi Ogórek kiszony 40 9
8 | Kakao 250 mi (MLE, GŁU) Hetbata 1 szt
= Cukier 109
£ Gytyna5g
s|Ś Śałala 109
SIĘ
3|A
$ | s | Bukawrodawska120g (GLU) Zupa nupik 50 mi (GLU) Ciasto drożdżowe 60 g (MLE, GLU, | Bukawrocławska 120 g (GLU) Energia 2076 kcal
8 | Ź. |Masło 10g (MLE) Polpey z indyka 80 g (GLU, JAJ) JAJ) Masło 10g (ALE) Bialko ogółem 74 g
$ | 5 | Szynkawieprzowas0g(GLU,MWP) | Sospievuszkowy60g (GLU) CyrynaSg Ogonówka 50 g (GLU, MWP) Tłuszcz 65 g
8 | b | Pomidor4óg Ziemniaki 160 g Pomidor 40 g Węglowodany ogółem 313 g
$ | Kakao250 ml (MLE, GLU) Szpinak 120 g (GLU) Herbala 1 szt
Ę | Sałalat0g Kompot porzeczkowy 250 ml Cukier 109
| Cytyna5g
5 Śałala 109
Ś
E
A
< | Płakijęczmiemne na mleku 270 ml Zupa zacierkowa 350 ml (GLi Gruszka 1 szt Pieczywo mieszane 120 g (GŁU) Energia 2319 kcal
Ś | ULE) Kapusta faszeronana 150g (GLU, Cytryna 59 Hasło 10g (ALE) Biako ogóem 74 9
Ę | Pieczywo mieszane 120g (GLU) HA Pasta z sera żółogo 80g (MLE, JAJ) | Tłuszcz (29
iĘ | Masło 109 (LE) Pomidor 40 g Węglowodany ogółem 369 g
8 | gętotszt(JAJ) Sałala 10 g
2 |Dżem30g Cytryna5 g
g |Pankaśda Hetbata 1 szt
„ | © |Herbała tszł Cukier 109
% | 5 |cukieriog
3 | B |otmaso
8 | R | Salan10g
8 | 5 |Płakijęczniennenanieku270mi Zupa ząderowa 360ml (GL Banan 1 szt Bułka wrodayska 120 g (GLU) Energia 2324 kcal
$| 5 | Pieczeń rzymska 80 g (ELU, JAJ, MW) | Cyltyna$g Masło 10g (ALE) Bialko ogółem 70 g
Ę | Bukewrocławska 120g (GLU) $os pomidorowy 60 9 (GLU) Szynkowa 50 g (GLU, MWP) Tłuszcz 66 g
8 | b. | Maso10g(MLE) Ziemniaki 170g Pomidor40 9 Węglowodany ogółem 385 g
8 | Jajko 1szt(JAJ) Bukiet warzyw(marchew, brokuł, kalefor) Sałata 109
$ |Dżem30g 120g (GLU) Hotbata (szt
3 | Herbata 1 szt Kompot porzeczkowy 250 mi Cukier 109
Z | oukiert0g Gytrynasg
Oytyna5 q
Ś | Pomidordóg
ó
HE | sałata tog
5
Wydruk z programu MAPI JADŁOSPIS 2 www.mapi.com.pl Włżsność |.) Wszelkio prawa zastrzeżono Data i godzina wydruku: 2019-09-19 08:58:17 strona 5 z6
P. Dussmann
ul. Westerplatte 1/11, 05-091, Ząbki
MLE
GLU
JAJ
MWŁ
MWP
OZI
OAR
OWŁ .
SEL
S02
RYB
SKO
MIĘ
SOJ
STR
GOR
SEZ
ŁUB
ŻYT
Oznaczenia alergenów:
Białko mleka krowiego,
Gluten,
Jaja kurze,
Mięso wołowe,
Mięso wieprzowe,
Orzechy ziemne,
Orzechy archaidowe,
Orzechy włoskie,
Seler,
Dwutlenek siarki / siarczyny,
Ryby,
Skorupiaki,
Mięczaki,
Soja,
Rośliny strączkowe,
Gorczyca i produkty pochodne,
Ziarno sezamu,
Łubin i produkty pochodne,
Żyto,
Kamut,