Dotyczy odpowiedzi do wniosku o informację publiczna z dnia 17.10.2019r
Ad.1.Tak
zakres obowiązków:
-prowadzenie dokumentacji potrzebnej do prawidłowego funkcjonowania
żywienia w szpitalu,współpraca z magazynem żywnościowym
-planowanie jadłospisów dla pacjentów,sporządzanie diet specjalnych
-opracowanie wskazówek dla pacjentów wypisywanych do domu
-czuwanie nad dokładnością sporządzania raportów z oddziałów (liczba
chorych,rodzaje diet)
-kontrola gotowych potraw przed ich wydaniem z kuchni na oddziały
Ad.2 ok.50
Ad.3.Tak ,informuje się przez personel
Ad.4.ok 7 zł netto
Ad.5. Nie
Ad.6.Nie
AD.7.Tylko kontrola posiłków wydawanych z kuchni
Ad.8.Nie
Ad.9.Nie dotyczy
Ad.10.Nie
Ad.11.Brak
Ad.12.Nie
Ad.13.12 rodzajów diet,źródła:wiedza dietetyka,publikacje naukowe,źródła
internetowe
Ad.14.Zapewniamy dietę wskazaną przez lekarza
Ad.15.Tak
Ad.16.Tak ,dieta przemysłowa.