Jadłospisy dla oddziałów
Śniadanie Obiad Kolacja
Il Śniadanie Podwieczorek Posiłek nocny
środa 2019-10-30 Dieta: KOMERCJA NISKOTŁUSZCZOWA |
Herbata (saszetka) 1 szt , Cukier (saszetka) 1 |Solferino* 400 ml (GLU, JAJ, SOJ, MLE, SEL, Herbata (saszetka) 1 szt , Cukier (saszetka) 1
szt , Weka 60 g (GŁU), Bułka pszenna 1 szt GOR), Ziemniaki. 250 g , Filet drobiowy gotowany |szt, Weka 60 g (GLU), Bułka pszenna 1 szt
(GLU, JAJ, SOJ, ORZ, SEZ), Masło porcjowane| 100 g , Kompot owocowy z jabłkami złe 250ml, |(GLU, JAJ, SOJ, ORZ, SEZ), Masło
1 szt (MLE), Serek śniadaniowy naturalny 80g 1 |Fasolka szparagowa z wody 150 g , Sos porcjowane 1 szt (MLE), Polędwica sopocka
szt (MLE), Polędwica sopocka drobiowa BG 40 |pietruszkowy 100 g (GLU, MLE), wieprzowa, wędzona, parzona 40 g (GLU, SOJ,
g (SOJ, MLE), Pomidor 50 g , Dżem (szt.) 1 szt | Podwieczorek: MLE, SEL, GOR), Sałatka jarzynowa* dieta 100
Jabłko pieczone 1 szt, Biszkopty 50 g (GLU, JAJ, OZI, SEZ), g (MLE), Sałata zielona 20 g,
Wartości odżywcze: Energia : 2268.81 kcal; Białko ogółem: 99.07 g; Tłuszcz: 33.90 g; Węglowodany ogółem: 405.55 g, WW: 40.82 Por;
Oddział: Skawina
Wszelkie prawa zastrzeżone Strona: 1 z 1 Fo
Wydruk z MAPI JADŁOSPIS 2
Oddział: SKAWINA
KOMERCJA I/ Zestaw I
Śniadanie:
Obiad:
Podwieczorek:
Kolacja:
KOMERCJA II /Zestaw II
Śniadanie:
Obiad:
Podwieczorek:
Kolacja:
KOMERCJA III/ cukrzycowa
Śniadanie:
Obiad:
Podwieczorek:
Kolacja:
KOMERCJA Niskotłuszczowa
Śniadanie:
Obiad:
Jadłospisy dla oddziałów
Dla: Kuchnia ogólna w dniu: 2019-10-14
Herbata (saszetka) 250 ml , Cukier (saszetka) 1 szt , Chleb pszenno-żytni 30 g (GLU), Chleb razowy 30 g (GLU),
Bułka pszenna 1 szt (GLU, JAJ, SOJ, ORZ, SEZ), Masło porcjowane 1 szt (MLE), Pasta z twarogu i tuńczyka 100
9 (RYB, MLE), Szynka konserwowa drobiowa z dodatkiem wieprzowiny 40 g (GLU, SOJ, MLE, SEL, GOR), Sałata
zielona 20 g , Pomidor 70 g,
Grochowa z makaronem 400 ml (GLU, JAJ, SEL, GOR), Filet drobiowy gotowany 120 g , Sos pomidorowo-
paprykowy B 100 g (GLU, SOJ, MLE, SEL, GOR), Ryż na sypko 250 g , Surówka z sałaty lodowej 150 g , Kompot
owocowy z/c 250 ml,
Jogurt owocowy 1 szt (MLE),
Herbata (saszetka) 250 ml , Cukier (saszetka) 1 szt , Chleb pszenno-żytni 30 g (GLU), Chleb razowy 30 g (GLU),
Bułka pszenna 1 szt (GLU, JAJ, SOJ, ORZ, SEZ), Masło porcjowane 1 szt (MLE), Szynka farmerska wieprzowa
40 g (GLU, SOJ, MLE, SEL, GOR), Salami 40 g (GLU, SOJ, MLE, SEL, GOR, SEZ), Sałatka duńska B 100 g
(GLU, JAJ, SOJ, MLE, SEL, GOR),
Herbata (saszetka) 250 ml , Cukier (saszetka) 1 szt , Chleb pszenno-żytni 30 g (GLU), Chleb razowy 30 g (GLU),
Bułka pszenna 1 szt (GLU, JAJ, SOJ, ORZ, SEZ), Masło porcjowane 1 szt (MLE), Pomidor 50 g , Polędwica "Ani"
drobiowa z dodatkiem wieprzowiny 40 g (SOJ, MLE, SEL, GOR), Dżem (szt.) 1 szt,
Grochowa z makaronem 400 ml (GLU, JAJ, SEL, GOR), Befsztyk wieprzowy z cebulką 120 g (GLU, JAJ),
Ziemniaki. 250 g , Buraczki gotowane. 200 g , Kompot owocowy z/c 250 ml,
Muffiny 1 szt (GLU),
Herbata (saszetka) 250 ml , Cukier (saszetka) 1 szt , Chleb pszenno-żytni 30 g (GLU), Chleb razowy 30 g (GLU),
Bułka pszenna 1 szt (GLU, JAJ, SOJ, ORZ, SEZ), Masło porcjowane 1 szt (MLE), Szynka konserwowa drobiowa
z dodatkiem wieprzowiny 40 g (GLU, SOJ, MLE, SEL, GOR), Serek śniadaniowy naturalny 80g 1 szt (MLE),
Papryka konserwowa 50 g , Jabłko 1 szt,
Herbata (saszetka) 250 ml , Chleb razowy 60 g (GLU), Bułka grahamka 1 szt (GLU, JAJ, SOJ, MLE, GOR, SEZ),
Masło porcjowane 1 szt (MLE), Pomidor 50 g , Polędwica "Ani" drobiowa z dodatkiem wieprzowiny 40 g (SOJ,
MLE, SEL, GOR), Twarożek 80 g (MLE),
Barszcz biały z ziemniakami* 400 ml (GLU, MLE, SEL, GOR), Bitki wieprzowe 100 g , Ryż na sypko 250g,
Surówka z sałaty lodowej 100 g , Kompot owocowy z jabłkami b/c 250 ml , Sos koperkowy 100 ml (GLU, MLE),
Jogurt naturalny szt. 1 szt,
Herbata (saszetka) 250 ml , Chleb razowy 60 g (GLU), Bułka grahamka 1 szt (GLU, JAJ, SOJ, MLE, GOR, SEZ),
Masło porcjowane 1 szt (MLE), Szynka farmerska wieprzowa 40 g (GLU, SOJ, MLE, SEL, GOR), Serek homo.
naturalny 100 g (MLE), Jabłko 1 szt, Sałata zielona 20g,
Herbata (saszetka) 250 ml , Cukier (saszetka) 1 szt , Weka 60 g (GLU), Bułka pszenna 1 szt (GLU, JAJ, SOJ,
ORZ, SEZ), Masło porcjowane 1 szt (MLE), Pomidor 50 g , Polędwica "Ani" drobiowa z dodatkiem wieprzowiny 40
g (SOJ, MLE, SEL, GOR), Twarożek 80 g (MLE), Dżem (szt.) 1 szt,
Barszcz biały z ziemniakami* 400 ml (GLU, MLE, SEL, GOR), Bitki wieprzowe 100 g , Ryż na sypko 250 g , Bukiet
warzyw 100 g , Kompot owocowy z/c 250 mi| Sos koperkońy 100 ml (GLU, MLE),
Podwieczorek:
Kolacja:
Jogurt naturalny szt. 1 szt,
Herbata (saszetka) 250 ml , Cukier (saszetka) 1 szt , Weka 60 g (GLU), Bułka pszenna 1 szt (GLU, JAJ, SOJ,
ORZ, SEZ), Masło porcjowane 1 szt (MLE), Szynka farmerska wieprzowa 40 g (GLU, SOJ, MLE, SEL, GOR),
Serek homo. naturalny 100 g (MLE), Jabłko pieczone 1 szt , Sałata zielona 20 g,
SKAW- Cukrzyca niskotłuszczowa
Śniadanie:
Obiad:
Podwieczorek:
Wydruk z MAPI JADŁOSPIS 2
Formularz:Jadlospis Na Oddzial Lista.fr3
Herbata (saszetka) 250 ml , Weka 60 g (GLU), Bułka pszenna 1 szt (GLU, JAJ, SOJ, ORZ, SEZ), Masło
porcjowane 1 szt (MLE), Polędwica "Ani" drobiowa z dodatkiem wieprzowiny 40 g (SOJ, MLE, SEL, GOR),
Twarożek 80 g (MLE),
Barszcz biały z ziemniakami* 400 ml (GLU, MLE, SEL, GOR), Bitki wieprzowe 100 g , Ryż na sypko 250 g , Bukiet
warzyw 100 g , Kompot owocowy b/c 250 ml , Sos koperkowy 100 ml (GLU, MLE),
Jogurt naturalny szt. 1 szt,
Wszelkie prawa zastrzeżone
Strona 1z3
Wydruk jadłospisu na dzień 2019.10.10 Page I of l
Kraków 2010-10-07 07:33
Aspen-Res Sp. z 0.0.
Wydruk jadłospisu na dzień 2019.10.10
Wykaz alergenów zgodnie ze specyfikacjami przekazanymi przez producentów: 1. gluten:2. skorupiaki: 3. jaja:4.ryby: 5 orzeszki ziemne: 6. soja 7. mleko:
: gorczyca; 11. ziarna sezamu: 12. dwutlenek siarki: 13. lubin Legenda: 14. mięczaki (*)produkt zawiera wskazany alergen: (- ) produkt może
jĆ wszy alergen
** Szpital _ Skawina **** Oddział __ Skawina 2019.10.10
iskotłuszczowa
śniadanie:Herbata Rafal 300ml : Bulka pszenna 2szt. (100g)
(*gluten, +jaja, +orzeszki ziemne, +soja, tmleko, +ziarna_sezamu,): Chleb 30g(*głuten,): Maslo Iszt.(*mieko, ):
twarog.z ziel.pietr. 100g(*m/eko, ): Pol.Ani 41g(+głuten. + jaja, +soja, +mleko, tseler,): Dżem lszt. : Pomidor 50g :
obiad:Rosól z makaronem 400ml( *głuren, +jaja, tor: emne, +soja, +orzechy
Udko z kurczaka duszone Iszt.sos 100mI(*głuten, torzeszki ziemne, +soja, torzech
ziemniaki 250g : Kompot 250ml : Marchewka got.150g
(*gluten, +or i_ ziemne, +soja, "mleko, torzechy, tseler, +gorczyca, +ziarna_sezanu, ):
Podwieczorek:Kisiel 150mI(+jaja. +soja, ):
Kolacja:Herbata Rafal 300ml : Bulka pszenna 2szt. (100g)
(*gluten, jaja, +orzeszki_ziemne., +soja, mleko, tziarna_sezamu,): Chleb 30g( "gluien,) Maslo Iszt.(*m/eko,): Pol.Ani 41g
(+gluten, jaja, +soja, +mleko, +seler.): ser homo 100g(*m/eko, ): Salata zie ieczone lszt :
Podstawowa I
śniadanie: Herbata Rafal 300ml : Chleb 30g(*g/uten,): Chleb razowy 50g
(*gluten, tjaja, orzeszki zi „PS — i , mA Bulka pszenna Iszt ($0g)
(*gluten, jaja, ror. i zi soja, + jar sezamu, ): Maslo Iszt.(*mleko, ): Serek śniad. Iszt.(*mleko, ): pasztet
drob. Iszt. soja, +mleko, +seler,): Ogórek świeży 30g :
obiadzudko z kurczaka papry kowe Iszt. aRóa. ror: 'emne, +soja, +orzechy, +seler, +gorczyca, tziarna_sezan, ):
ziemniaki 250g : Sur z selera ze szczypiorkiem 150g(*mleko, *seler.): Kompot 250ml : Rosól z makaronem 400ml
(*gluten, tjaja, orzeszki ziemne, tsoja, +orzechy, *seler, +gorczyca, tziarna_sezamu.):
Podwieczorek:Jogurt owocowy Iszt.(*mleko, ):
Kolacja:Herbata Rafal 300ml : Chleb 30g(*głuten,): Chleb razowy 50g
(*gluten, tjaja, orz. i_ziemne, +soja, mleko, *ziarna_sezamu,): Bulka pszenna lszt (50g)
(*gluten,tjaja, torzeszki ziemne, soja, mleko, tziarna szt.( "mleko. ): Pol.Ani 41g
(+gluten,tjaja, soja, +mleko. tseler.): ca,): Salata zielona 10g :
Podstawowa II
śniadanie: Herbata Rafal 300ml : Chleb 30g(*głuten,): Chleb razowy 50g
(*gluten, tjaja, +orzeszki ziemne, +soja, tmleko, *ziarna_sezamu,): Bulka pszenna Iszt (509)
(*głuten, +jaja, +orzeszki ziemne, +soja, tmleko, +ziarna_sezamu,): Maslo Iszt.(*mleko, ): Pol.Ani 41g
(+gluten, +jaja, +soja, mleko, tsełer,): Kabanos Iszt.(30g) : sos majonezowo-śmietanowy 50ml(*jaja,
Salata zielona 10g : Jablko Iszt:
obiad:Rosól z makaronem 400ml(*g/uten, tjaja, +orz. iemne, +soja, torzechy, *seler, tgorczyca, +ziarna_sezamu, ):
gulasz z szynki wp 100g. sos 100mi(*g/uren, +orzeszki ziemne, tsoja, torzechy, *seler, tgorczyca, +ziarna_sezamu.): Kasza
jęczmienna 250g(*g/uten, *mleko,): Kompot 250ml : Salatka z buraków.jab ka i cebuli 150g:
Podwieczorek:wafle 30g :
Kolacja: Herbata Rafal 300ml : Chleb 30g(*gluten, ): Chleb razowy 50g
(*gluten, +jaja, +orzeszki ziemne. tsoja, + mleko, *ziarna_sezamu,): Bulka pszenna lszt (50g)
(*gluten. rjaja, tor. i_ziemne,tsoja, tmleko, tziarna_sezamu,): Masło Iszt.(*mleko.): Pol.Ani 419
(+gluen, tjaja, soja, tmleko, +seler.): Ser bialy 50g(*mleko,): salatka Duńska 100g
(*gluten, "jaja, orzeszki ziemne, +soja, *mleko, torzechv, "gorczyca, +ziarna_sezanm, ):
mleko, "gorczyca, ):
file:///C:/Users/malgorzata.wiacek/AppData/Local/Temp/2/MALGORZATA WIACEK... 2019-10-07